خانه / سایر خبر ها / مدارک ویزای آلمان

مدارک ویزای آلمان

مهاجرت کاری به آلمان یکی از راه های اخذ اقامت آلمان می باشد که بر این اساس مدارک ویزای کار آلمان نیز به مانند دیگر کشورها متشکل از مدارکی است که در این مقاله به اختصار به مدارک ویزای کار آلمان اشاره خواهد شد.مهاجرت تحصیلی به آلمان نیز یکی دیگر از روشهای مهاجرتی به آلمان است که منجر به ورود فرد متقاضی به بازار کار آلمان خواهد شد.علم به اینکه برای اخذ ویزای کار و مدارک ویزای کار آلمان شامل چه مدارکی است در فرایند اخذ ویزا و اقامت کاری فرد متقاضی حائز اهمیت است.به واسطه حضور فرد از طریق سرمایه گذاری در آلمان افراد نیز می توانند وارد بازار کار آلمان شده و اینکه از شرایط اخذ اقامت دائم و نهایتا اخذ تابعیت آلمان دست یابند.برای اخذ ویزای کار آلمان افراد باید مدارک ویزای کار آلمان را تهیه نمایند که در فرایند صدور ویزای کار آنها تسریع می بخشد در این راستا جهت آگاهی از مدارک ویزای کار آلمان و همچنین شرایط اخذ اقامت تحصیلی،مهاجرت کاری،سرمایه گذاری در آلمان و دیگر طرق مهاجرتی به آلمان پیشنهاد می شود با مشاوران و وکیل مهاجرت به آلمان در خصوص شرایط و قوانین آلمان و مدارک ویزای کار آلمان به صورت گسترده و تخصصی مشاوره نمایید.

شهروندان اتحادیه اروپا، شهروندان ایالات متحده آمریکا، استرالیا، کانادا، اسرائیل، ژاپن، نیوزیلند، سوئیس، جمهوری کره جنوبی می توانند بدون نیاز به اخذ ویزا برای رسیدن به اهداف کاری و اقامتی خود وارد کشور آلمان شوند.اما شهروندان دیگر کشورها برای ورود به آلمان باید اقدام به اخذ ویزای مربوطه،ویزای کاری،تحصیلی و دیگر روشهای مهاجرتی خود که نیاز به اجازه ورود به آلمان را دارد اقدام به اخذ ویزا نمایند. در طول چند سال گذشته، دولت آلمان برنامه های تشویقی متنوعی برای مهاجران که دارای تخصص و تجربه کافی در زمینه رشته تحصیلی خود دارند در نظر گرفته است.کشور آلمان به لحاظ پیشرفتی که در صنعت داشته مسلما با توجه به اینکه رشد جمعیتی معکوس داشته و اکثر جمعیت این کشور با افزایش سن مواجه شدند نیروی متخصص و جوان در آلمان مورد نیاز بازارهای کار این کشور است.در این راستا رشته های کاری همچون رشته های فنی مهندسی،متخصص IT، فارغ التحصیلان رشته های پزشکی و پیراپزشکی و بهداشت و دیگر رشته های تخصصی می باشند.

مدارک ویزای کار آلمان

 

  1. فرم درخواست کاری و ویزای کار
  2. دو قطعه کپی از گذرنامه
  3. اصل گذرنامه دارای اعتبار کافی
  4. قرارداد کار و یا نامه ای که از سوی کارفرمای برای فرد ارسال شده باشد
  5. گواهینامه رانندگی خود به علاوه قبوض آب و برق و اسناد محل اقامت
  6. علاوه بر ارائه کپی از تمامی مدارک باید مدارک و هزینه بیمه نیز پرداخت شود(۶۰یورو)

اجازه کار برای اتباع غیر اتحادیه اروپا

در راستای پیشبرد اهداف کاری و توسعه صنعت و اشتغال در آلمان در ژانویه سال ۲۰۰۵ قانونی توسط مجلس و دولت آلمان به تصویب رسد که مشتمل بر ۳ نوع اجازه اقامت کاری می باشد،این قانون برای افرادی که خارج از حوزه اروپا بودند و تمایل به ورود به بازار کار آلمان را داشتند ایجاد شد.بر اساس اسن نوع اجازه اقامت کاری شامل:

  • اشتغال عمومی
  • متخصص حرفه ای
  • خود اشتغالی

در زیر مورد نیاز برای سه مجوز اقامت مختلف عبارتند از:

  1. ۱٫ اشتغال عمومی

پذیرش و اجازه کار اتباع خارجی در آلمان بستگی به نیازهای کاری جامعه اقتصادی و کاری آلمان دارد و به علاوه داشتن تایید از سوی کارفرما و یا شرکتی که نیاز به نیروی داشته باشد.در این خصوص افراد متقاضی باید دارای شرایط را دارا باشند:

  1. داشتن مدرک تحصیلی معتبر و تجربه و صلاحیت کاری کافی و مهارت لازم جهت جذب شدن در بازار کار
  2. اخذ پیشنهاد شغلی از سوی کارفرما و شرکت معتبر

در خصوص اشتغال افراد متقاضی اخذ ویزای کار در آلمان افراد باید اسناد و مدارک زیر را ارائه دهند:

  • فرم درخواست برای اجازه اقامت
  • دو عدد کپی رنگی از پاسپورت
  • گذرنامه معتبر
  • اسناد رزومه کاری معتبر و تایید شده از سوی محل کار قبلی
  • نامه ای که نشان دهنده قرارداد فی مابین فرد متقاضی با شرکت یا کارفرمایی در آلمان باشد به همراه شرح کامل وظایف و حوزه کاری
  1. متخصص حرفه ای

کشور آلمان به لحاظ پیشرفتی که در صنعت و تکنولوژی و دراین راستا دارای بزرگترین شرکت ها و کارخانجات تاسیساتی و صنعتی است و در این خصوص به نیروی کار متخصص و ماهر در زمینه رشته های فنی و مهندسی بشدت نیاز دارد و فضای زندگی و کار را برای جدب افراد متخصص فراهم نموده است.بدین لحاظ افراد باید از شرایط زیر برخوردار باشند:

  1. فارغ التحصیلان در رشته های فنی مهندسی با رزومه کاری و تجربه کاری مناسب
  2. استاتید دانشگاه با سوابق کاری حرفه ای
  3. مدیران با تجربه که پیشنهاد کاری با حقوق ۸۶٫۴۰۰یورو در سال داشته باشند

افراد متقاضی علاوه بر شرایط ذکر شده باید توانایی های ذیا را داشته باشند:

  • توانایی جذب و سازگاری جامعه آلمان
  • منابع مالی کافی جهت تامین منابع و احتیاجات زندگی خود
  • اخذ قرارداد استخدامی از سوی کارفرما و شرکت معتبر

مدارک مورد نیاز:

  • فرم درخواست اجازه کار و اقامت
  • کپی رنگی از پاسپورت
  • گذرنامه معتبر
  • اسناد و مدارک تحصیلی و کاری
  • نامه درخواست کار و قرارداد فی مابین متقاضی و کارفرمای آلمانی و همچنین شرح کامل از شغل مورد درخواست و وظایف و پست محوله به فرد
  1. ۳٫ خود اشتغالی در آلمان

خود اشتغالی یا کار آفرینی یکی دیگر از روشهای مهاجرت کاری به آلمان است که افراد واجد شرایط باید یکسری شرایط و ضوابط کاری منسجم در رابطه با نوع اشغالی که قرار است در آلمان ایجاد کنند داشته باشند که در این خصوص افراد متقاضی باید شرایط و موارد ذیل را در دارا باشند:

  • تامین نیازهای اقتصادی آلمان
  • تاثیر سود اشتغالی بر اقتصاد آلمان
  • به طور کامل توسط سرمایه خود و یا وام بانکی تحت پوشش است که برای آن تایید کتبی وجود دارد

در صورتی که خود اشتغالی و سرمایه گذاری فرد در راستای ایجاد شغل در آلمان به ارزش یک میلیون یورو باشد و فرد بتواند علاوه بر آن ۱۰ شغل جدید ایجاد نماید انجام مورد اول برای خود اشتغالی الزامی است. برای اطمینان از پایداری و پروژه کسب و کار فرد باید معیارهای زیر را رعایت و درنظر گرفته باشد:

  • اشتغال و فعال بودن طرح خود اشتغالی
  • برخورداری از تجربه کافی در زمینه کسب و کار ایجاد شده
  • مقدار تعیین شده سرمایه گذاری در آلمان
  • تاثیر پروژه کسب و کار بر اشتغال و مهارت افراد شاغل
  • سهم پروژه در نوآوری و خلاقیت مشاغل جدید

در راستای خود اشتغالی افراد باید اسناد و مدارک زیر را ارائه دهند:

  • فرم درخواست جهت اخذ و اجازه اقامت
  • دو قطعه کپی رنگی از پاسپورت
  • گدرنامه معتبر با مهر تمدید اعتبار
  • شرح مفصل از پروژه کسب و کار که حاوی جزئیات خود اشتغالی و زمینه کاری باشد . معیارهای ایجاد شغل
  • اثبات این که شما دارای سرمایه لازم برای کسب و کار
  • افرادی که بیش از ۴۵ سال سن دارند و خواستار ایجاد کسب و کار در آلمان هستند باید اثبات نمایند از حقوق بازنشستگی کافی برخوردارند

اجازه اقامت افرادی که از طریق خود اشتغالی اقدام نموده اند ۳سال می باشد و این مدت در صورت موفقیت و بازده سود خود اشتغالی بصورت نامحدود تمدید خواهد شد.

با توجه به موارد ذکر شده در مقاله فوق در رابطه با مهاجرت کاری به آلمان و مدارک ویزای کار آلمان در صورتی که شما بزرگواران تمایل به اخذ اقامت دائم و اخذ تابعیت آلمان را به واسطه حضور از طریق مهاجرت تحصیلی،مهاجرت کاری و سرمایه گذاری در آلمان را دارید و در این خصوص سوالات گسترده ای دارید و نسبت به ارائه مدارک ویزای کار آلمان و دیگر مدارکی که باید جهت اخذ ویزای کار و دیگر طرق باید ارائه شود اطلاعی ندارید پیشنهاد میشود در این خصوص با مشاورین و وکیل مهاجرت به آلمان به صورت گسترده و جامع به صورت رایگان مشاوره نمایید تا به تکمیل اطلاعات شما در خصوص مدارک ویزای کار آلمان کمک شایانی شده باشد.

 

 

 

منبع : http://www.iranmohajerat.ir/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *